Yötön yö,Oulu, 30.6.2018

01.07.2018

Amerikan MC kisan jälkeen meni pari päivää aikaeroa tasaillessa. Ammunta kuitenkin oli aivan kohtuullista noinakin päivinä. Oulun kisaan lähdin sillä ajatuksella että nyt näytetään taas, että osaan minä ampua, vaikka kaksi edellistä kisatulosta ovat aika vaatimattomia olleet.


Lämmittelynuolilla homma alkoi mukavasti ja tähtäin oli heti kohdillaan. Kisa aloitettiin nopeasti lämmittelynuolten jälkeen ja tulosta alkoi tulemaan. Sää oli miltei täysin tyyni aivan muutamaa pientä puhuria lukuunottamatta.

Ensimmäisessä kisassa ei vielä kylmyyskään haitannut. Ensimmäisestä kisasta sain 661 pistettä. Pisteitä olisi voinut tulla paljon enemmänkin, sillä ammuin huippusarjoja ja sitten selvästi heikompia esityksiä. Sarjojen pisteet vaihtelivat 52-58 pisteen väliltä, mutta keskimäärin olin tyytyväinen tulokseeni. 

Toinen kisa aloitettiin täysin vatsoin, kun Samuli keksi tilata pizzat kentälle. Kisa lähti hieman heikosti alkuun, kun ensimmäiselle puolikkaalle keräsin vain 324 pistettä. Ammunta sinällään tuntui ihan hyvältä, mutta kympit jäivät uupumaan. Kylmäkin alkoi jo hieman vaikuttaa. Viimeiselle puolikkaalle toista kisaa sain kisavaihteen taas päälle, kun Samuli oli selvässä johdossa ensimmäisen puolikkaan jälkeen ja lähdin tätä sitten kaventamaan. Toisiksi viimeisellä sarjalla menetin mahdottoman paljon pisteitä turhaan kun putkeni huurtui yhtäkkiä aivan umpeen enkä nähnyt taululle ollenkaan. Niinpä onnistuin menettämään itseluottamuksen täysin ja sain 51 pisteen sarjan. Viimeisellä sarjalla kuitenkin paikkasin ampumalla 57 ja sain 332 pisteen puolikkaan eli kokonaistulokseksi kertyi 656.


Olin aivan tyytyväinen tuloksiini, eivät mitään huipputuloksia, mutta kuitenkin tuollaiset vahvat "normaalit" tulokset. Seuraavana viikonloppuna kisataan Vantaalla Mixed-SM kisoissa. Alkukilpailu toimii myös ensimmäisenä EM-karsintakisana. Siellä sitten nuolia keskelle vähintään samaan malliin kuin nyt Oulussa!